14. 12. 2016

ECO FRIENDLY CHRISTMAS TREE

Kto už má stromček? A je zelený alebo biely? Ten môj je takýto a trošku viac o ňom si môžete prečítať a okuknúť v Toronte u Bašky! ...no, on to vlastne nie je stromček, ale veď... všetko sa dozviete, ak budete chcieť / a ak kliknete sem sa! :-)



 -end-

4 komentáre:

  1. dokonalá alternatíva ku klasike, vyzerá to prekrásne :) aj celý interiér pôsobí čarovne :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sabči, ďakujem pekne!:) To robí asi ten čarovný pred/vianočný čas, vtedy je všetko akési krajšejšie.:))

      Odstrániť
  2. Ahoooj, Lusynka, moc Tě zdravím a děkuju za článek a přeju (opožděně...) jen všechno nej k úternímu svátku a taky kouzelné Vánoce (s nádherným a origoš stromečkem ;-) a hlavně - jsem moc moc ráda, že se Ti daří, a moc Ti držím palce, aby ses měla parádně (ale Ty jsi šikulka, tak o to vůbec nemám strach ;-) A tímhle článkem jsi mi udělala vážně obrovitánskou radost, protože jsem na Tebe v poslední době často myslela, víš? Papa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ho-ho-ho-hooo, tak to musela byť nejaká predvianočná telepatia!!:) Lebo ako to začalo vo Vrecku po dlhom čase trošku šuchotať, spomenula som si ihneď na Niki, ako sme sa tu vždy veselo stretli (a dúfala, že sa uvidíme opäť... aj keď už času uplynulo...a vyšlo tooo!:) Stačí si priať...;) Ďakujem za všetky želania, za milú návštevu a ďalší rozprávkový komentár, ktorý naplnil Vrecko radosťou, a na ktorý pripíjam - ako je našim dobrým zvykom - horúcim punčom!;) A prajem tiež škriatkovské Vianoce (lebo tie sú naj;). :*

      Odstrániť